Een nieuwe wereld in je handen

Een nieuwe wereld in je handen

Namur Export biedt een nieuwe, dynamische export voor uw bedrijf, ongeacht zijn grootte

Regelmatige bijeenkomsten

Regelmatige bijeenkomsten

Met een jaarlijkse beton en een breed scala aan ontmoetingen en bezoeken, Export Namen is vooral een combinatie van mensen gemotiveerd en bereid zijn om de mogelijke Belgische wereldwijd te tonen.

Praktisch advies voor uw bedrijf

Praktisch advies voor uw bedrijf

Onze bestuurders adviseren en begeleiden u door hun ervaringen op het gebied van de Europese en mondiale export

Een Polyvalent club

Een Polyvalent club

Met bestuurders uit verschillende sectoren van het bedrijf, Namen Export veelzijdig en wil om te luisteren naar uw wensen.

Diensten exporteurs naar de exporteurs

Diensten exporteurs naar de exporteurs

Namur Export : Uw partner in export

De club

De Club werd  in 1984 geboren in de wil van een paar verlichte en dynamische ondernemers die een gemeenschap van exporteurs in de provincie Namen wilden creëren. Na verloop van tijd heeft de club “Namur Export” zich gestructureerd, en is nu samengesteld uit een president, 15 beheerders, een vaste medewerker en een honderdtal leden. In 2013 is de naam veranderd in CWE – Club Wallonië Export.

Meer lezen »

Onze leden

membresDe leden van Club Wallonië Export behoren tot verschillende Belgische bedrijven die  hun producten en/of diensten wereldwijd exporteren, en die hun ervaring willen delen.
Wenst u meer gedetailleerde informatie over deze bedrijven krijgen , kunt u met de club telefonisch contact opnemen   081 / 717167 of per e-mail: mog@bep.be

Meer lezen »

Lid worden

Club lidmaatschap geeft je recht op een aantal voordelen, zoals het gratis bijwonen van alle vergaderingen (buiten onze “diner-debat”) georganiseerd door de CWE hele jaar door. Uw bedrijf zal ook worden opgenomen in de directory van Club Wallonië Export en krijgt de gelegenheid om regelmatig in contact te zijn met de internationale “Export Experts” en andere ondernemers die ervaring hebben in vele markten over de hele wereld.

Meer lezen »