Homepagina
Club Wallonie Export
Een nieuwe wereld in je handen
ous désirez rejoindre une communauté d’exportateurs active et conviviale ? Rien de plus simple :envoyez un mail à Monique Oger, nous nous occupons du reste !
Regelmatige bijeenkomsten
Met een jaarlijkse beton en een breed scala aan ontmoetingen en bezoeken, Export Namen is vooral een combinatie van mensen gemotiveerd en bereid zijn om de mogelijke Belgische wereldwijd te tonen.
Praktisch advies voor uw bedrijf
Onze bestuurders adviseren en begeleiden u door hun ervaringen op het gebied van de Europese en mondiale export
Een polyvalent club
Met bestuurders uit verschillende sectoren van het bedrijf, Namen Export veelzijdig en wil om te luisteren naar uw wensen.
Diensten exporteurs naar de exporteurs
Namur Export : Uw partner in export
Favicon Club Wallonie Export

De Club

De Club werd in 1984 geboren in de wil van een paar verlichte en dynamische ondernemers die een gemeenschap van exporteurs in de provincie Namen wilden creëren. Na verloop van tijd heeft de club “Namur Export” zich gestructureerd, en is nu samengesteld uit een president, 15 beheerders, een vaste medewerker en een honderdtal leden. In 2013 is de naam veranderd in CWE – Club Wallonië Export.

Homepagina

Onze leden

De leden van Club Wallonië Export behoren tot verschillende Belgische bedrijven die hun producten en/of diensten wereldwijd exporteren, en die hun ervaring willen delen. Wenst u meer gedetailleerde informatie over deze bedrijven krijgen , kunt u met de club telefonisch contact opnemen 081 / 717167 of per e-mail: mog@bep.be

Homepagina

Lid worden

Club lidmaatschap geeft je recht op een aantal voordelen, zoals het gratis bijwonen van alle vergaderingen (buiten onze “diner-debat”) georganiseerd door de CWE hele jaar door. Uw bedrijf zal ook worden opgenomen in de directory van Club Wallonië Export en krijgt de gelegenheid om regelmatig in contact te zijn met de internationale “Export Experts” en andere ondernemers die ervaring hebben in vele markten over de hele wereld.

Wij gebruiken cookies om de beste ervaring op onze site te garanderen. Als u dit laatste blijft gebruiken, zijn wij van mening dat u het gebruik accepteert.