Voor wie?

CWE, voor wie ?

Voor wie

Club Wallonië Export is bestemd voor alle bedrijven van Wallonië die betrokken zijn bij het export: KMO’s actief in verkopen van diensten of producten, starters of ervaren ondernemers, al diegenen die interesse  hebben in export zijn welkom.

In onze bijeenkomsten vindt u uitstekende informatie en contacten die u veel tijd en energie zullen besparen. Vergeet niet dat de zin van de Club is gebaseerd op de wederzijdse bijstand tussen de exporteurs.

CWE, waarom?

De Club Wallonië Export wil zich positioneren als een ontmoetings- en uitwisselingsplaats tussen bedrijven in alle provincies van Wallonië die exporteren of die willen exporteren. De belangrijkste activiteit van de Club is het organiseren, in een vriendelijke sfeer, van infosessies, bedrijfsbezoeken, uitwisseling van ervaringen, seminaries en rondetafelgesprekken over onderwerpen gerelateerd aan export.

Het doel is niet alleen om bedrijven die lid zijn te informeren over het onderwerp, maar wat nog belangrijker is, het bevorderen van de uitwisseling van ervaringen en informatie tussen bedrijven. CWE wil tussen de exporteurs een netwerk van informatie en ondersteuning creëren.

Sponsors

Logo Sponsors | Club Wallonie Export

Wij gebruiken cookies om de beste ervaring op onze site te garanderen. Als u dit laatste blijft gebruiken, zijn wij van mening dat u het gebruik accepteert.